parfum-de-calitate-Mon-Rouge

Mon Rouge – Love Yourself. Merită Cumpărat?

Bună, draga mea! Frumusețea este peste tot, uneori nu o vedem pentru că prinse în agitația zilnică uităm să privim cu atenție în jurul nostru.

Dar știi unde ar trebui să vedem frumusețea? ÎN OGLINDĂ! ÎN NOI! Suntem frumoase indiferent dacă suntem machiate, nemachiate, slabe, grase, cu celulită, cu riduri. Dacă tu nu te iubești, cine o s-o facă?

Dacă tu nu te prețuiești, cine o va face? Frumusețea e în tine, și nu ține cont de ce zic alții, de standardele societății, de revistele de modă care promovează doar siluete 90-60-90.

Mi-a plăcut foarte mult conceptul care stă în spatele parfumului Mon Rouge de la Yves Rocher. Creatoarea lui, Caroline Dumar a vrut să creeze un parfum puternic, feminin la fel de puternic ca iubirea de sine.

Parfumul are o aromă florală fascinantă, care pe mine m-a cucerit. A intrat în topul preferințelor mele, alături de SO Elixir. Cu arome de patchouli, neroli și iris, Mon Rouge este o adevărată atracție pentru iubitoarele aromelor florale. Un parfum cu note lemnoase, luminos și puternic ce simbolizează iubirea pe care o răspândim în jurul nostru.

Parfumul este unul responsabil, capacul conține plastic reciclat, sticla nu este lăcuită, ambalajul pliabil este realizat din carton obținut din păduri gestionate în mod durabil, alcoolul este 100% de origine vegetală.

,,A te iubi mai presus de toate, a te iubi necondiționat, a te iubi indiferent de ceea ce cred alții, este o putere imensă, aceea de a-ți asuma cine ești. ȘI TU? CARE E SUPER PUTEREA TA?,,

Sunt mamă, soție, femeie, nu sunt nicidecum de 3 ori femeie, nu am 90-60-90, am cearcăne, riduri, am zile când mă machiez, zile în care nu, zile în care mă aranjez ca scoasă din cutie, altele în care arunc un tricou și o pereche de blugi pe mine.

Nu mă încadrez într-un standard anume, sunt eu, așa cum trebuie: IMPERFECTĂ. Și mă iubesc fix așa cum sunt!

Imperfecțiunile ne fac speciale, de aceea nu uitați să vă spuneți zilnic: SUNT PERFECTĂ ÎN IMPERFECȚIUNEA MEA!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *