La Rive His Passion Armani

Parfum Armani pentru bărbați – top 5 cele mai bune replici

Parfumurile Armani pentru bărbați reprezintă un standard în materie de parfumuri pentru că oricine ar purta unul din parfumurile Armani se va simți mult mai atrăgător și cu o mai mare încredere în sine.

În mod cert, veți găsi un parfum Armani care să fie perfect pentru orice ocazie și pentru orice gusturi. Primul parfum Armani a fost lansat în anul 1981 și a fost numit Giorgio by Giorgio Beverly Hills iar primul parfum Armani de barbați a fost lansat în 1984 – Armani Eau Pour Homme – un parfum aromatic cu note citrice.

Colecția de parfumuri Armani este extrem de variată – fie că sunteți în căutarea unui parfum cu note lemnoase, aromatice, orientale sau florale (și da, mă refer la parfumurile pentru bărbați) cu siguranță Armani va fi alegerea voastră.

Parfumurile Armani de bărbați (EDT, EDP) sunt parfumuri destul de scumpe însă dacă doriți să economisiți bani sau bugetul nu vă permite achiziția unui parfum de brand, atunci parfumurile replică sunt alegerea perfectă.

Parfumurile replică nu sunt parfumuri fake. Replicile imită notele parfumurilor originale Armani (și nu numai Armani) însă au ambalaj diferit iar ingredientele sunt ușor diferite.

Parfumurile Armani replică sunt parfumuri persistente, intense și la un preț foarte accesibil. O sa va prezint cele mai populare 5 replici ale parfumurilor Armani pentru barbati.

Parfum Armani bărbați – parfumuri replică

Replicile conțin ingrediente asemănătoare cu cele pe care le regăsim în parfumurile originale iar persistența și intensitatea lor nu este cu mult diferită față de cea a parfumurilor Armani originale.

  1.       Armani Code – U.S Prestige Black

Prestige Black este o replică a parfumului Code de la Armani, cu un preț foarte bun și o persistență ridicată. U.S Prestige Black are note de lămâie, bergamotă, tonka și floare de măslin. Notele acestui parfum se aseamănă cu cele ale originalului și oferă persistență.

De ce să aleg replica? În primul rând pretul acestui parfum replică este mult mai mic și extrem de accesibil spre deosebire de parfumul original. Persistenta replicii poate dura chiar și 6 ore iar parfumul original poate persista până la 8 ore.

Prestige Black este un parfum puternic, cu note rezistente și este potrivit atât pentru zi cât și pentru seară dacă este purtat în sezonul rece iar dacă îl veți folosi primăvara/vara atunci este mai potrivit pentru seară.

  1.       Armani Aqua di Gio Absolu – La Rive His Passion

Una din cele mai apreciate replici ale parfumurilor Armani pentru bărbați – este o replică persistentă, puternică și intensă. Notele pe care le regăsim în His Passion sunt bergamota, lavanda și rozmarinul – ca note de vârf. După ce acestea se vor evapora, își vor face apariția notele de mijloc – mușcate și note marine iar după aproximativ 1 oră de la aplicare se vor simți notele de bază formate din tonka, patchouli și vetiver.

His Passion este un parfum puternic, perfect pentru orice moment al zilei în zilele mai răcoroase de toamnă, primăvară. Acesta este destinat bărbaților cu un caracter puternic, maturi și stilați.

  1.       Armani Code Profumo – New Brand Prestige GT Man

GT for Man New Brand ParfumProfumo este unul din cele mai apreciate și mai puternice parfumuri pentru bărbați de la Armani însă prețul unui parfum, chiar și de 30 ml, rămâne unul ridicat. Dar, nu este nici o problemă pentru că parfumul replică Prestige GT Man este la un preț mai mult decât accesibil.

GT Man (EDT) este o replică a parfumului Profumo și se deschide cu note marine și de bergamotă. Notele de bază ale parfumului sunt note intense, puternice de patchouli și tămâie. Este o combinație perfectă între picant, dulce și note puternice.

Profumo este un parfum perfect pentru sezonul rece toamnă-iarnă însă dacă vreți să-l purtați și pe timpul verii, atunci folosiți-l mai mult seara.

  1.       Giorgio Armani Emporio HE – New Brand Rio Men EDT

Rio Man este o replică intensă a parfumului Emporio HE de la Armani și are ca note de vârf lămâie și cardamom iar notele de bază se așează pe piele cu pesma și vetiver.

Este un parfum care se potrivește pentru orice moment al zilei, un parfum fresh, ușor lemnos și cu tente florale. Pretul acestei replici este foarte mic iar dacă vreți un parfum care să miroase ca Emporie He și să fie un parfum original atunci Rio Men este alegerea cea mai bună.

Fiecare parfum Armani barbați este unic, cu note potrivite pentru orice tip de personalitate și pentru orice moment al zilei. Dacă totuși doriți un Armani de seară puteți alege Stronger With You sau Armani Code iar dacă sunteți în căutarea unui parfum Armani barbati de zi atunci cele din colecția Aqua di Gio pot fi alegere perfectă.

Ce parfum Armani bărbați miroase cel mai bine?

LA Rive Prestige ManCel mai apreciat și iubit parfum Armani pentru bărbați este, fără doar și poate, PROFUMO. Unul din cele mai reușite parfumuri de bărbați, extrem de persistent, puternic și cu o intensitate ridicată.

Acesta se deschide cu note de bergamotă și note marine după care încep să se simtă notele de rozmarin, salvie și mușcată. Profumo se usucă în note smokey de tămâie. Persită mai mult de 7-8 ore.

Replica parfumului Profumo – New Brand Prestige GT Men este o apă de toaletă potrivită bărbaților puternici, cu un stil clasic și masculin și poate fi purtată indiferent de ocazie. GT Men este o alternativă ieftină la parfumul Profumo care știm că este un parfum cu un preț destul de piperat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *