samponul-de-cal

REVIEW: Am testat samponul de cal pentru păr. E WOW sau BAU?

Mereu mi-a plăcut să testez diverse cosmetice pentru piele și păr care să fie pe bază de plante. Merg pe principal că acum sute de ani nu existau saloane de înfrumusețare, dar femeile știau să se ingrijieasca și își preparau singure cosmetice naturale din plante, fructe, etc.

Produsele cosmetice care sunt scumpe sau care promit multe, s-ar putea să vă dezamăgească.

Nu mă zgârcesc când este vorba de un produs bun, dar nici nu evit produsele ieftine, deoarece unele sunt extrem de bune și au rezultate peste măsură.

Nu știu cât de familiarizați sunteți cu samponul de cal, un produs destinat uzului veterinar, dar tot mai multe femei încep să-l includă în ritualul lor de înfrumusețare. Este un șampon care sare din tiparele obișnuite, este folosit pentru cabaline, se găsește în farmaciile veterinare și are ca scop curățarea, hrănirea și descurcarea coamei. Poate vă întrebați ce legătură are scopul lui de utilizare cu părul nostru.

Sampon de cal

Ei, bine, nu este o glumă. Folosesc acest șampon de 2 luni și este extrem de bun. Părul este mai puternic, a oprit căderea lui și mi-a oferit un luciu frumos.

Mi-a fost recomandat de o prietenă, deoarece eram într-o perioadă în care firele mele de păr picau mai mult ca de obicei, iar eu nu găsisem un șampon care să mă ajute în acest sens.

Am început să mă informez de acest sampon de cal și nu mică mi-a fost mirarea să citesc cât de popular este printre femei și câte feedback-uri pozitive are.

Dacă este să ne luăm după informațiile de pe Google, Jennifer Aniston, Sarah Jessica Parker și Kim Kardashian ar fi câteva dintre divele care se mândresc cu podoaba capilară îngrijită cu șampon pentru căi.

Acest sampon de cal se găsește în farmaciile veterinare în flacoane de 1 litru și 200 ml. Pe flaconul de 1 litru eu am dat 15 lei.

Compoziția acestui sampon de cal se bazează pe ingrediente naturale extracte din plante ale căror elemente active au efect nutritiv pentru epidermă și firul de păr.

Șamponul de cal conține: extract de brusture, extract de mesteacăn, coada calului, musețel, salvie, urzică, aloe și nuc.

Sfatul meu este, înainte de a utiliza acest sampon de cal, să-l diluați, deoarece este destul de concentrat.

Beneficiile acestui sampon de cal folosit de oameni:

  • Hraneste firele de par
  • Intareste firele de par
  • Descurca firele de par
  • Miros placut
  • Stimuleaza cresterea parului
  • Ofera luciu parului
  • Nu este toxic
  • Este spornic: varianta de 1 litru ajunge luni bune
  • Este ieftin: 1 litru costa in jur de 15 lei

Singurul dezavantaj pe care îl găsesc până acum acestui sampon de cal este acela că se găsește doar în farmaciile veterinare, iar stocul se termină repede, deoarece este tot mai căutat.

Voi l-ați testat?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *