semineu-electric

Seminee electrice- Locuinte calduroase si ambianta placuta

O noua solutia in ceea ce tine de incalzirea unei case, si care pare sa fie folosita in ultima perioada de timp de un numar foarte mare de oameni, poarta denumirea de semineu electric. Un semineu electric, pentru cei care nu stiu foarte multe lucruri despre el, este un semineu capabil sa inlocuiasca clasicul semineu pe lemne. Insa, semineul electric are mult mai multe avantaje in comparatie cu semineul clasic, iar despre acestea vreau sa va vorbesc in acest articol, in cele ce urmeaza.

Din ce este format semineul electric

semineu-electricUn semineu electric este format dintr- o instalatie electrica, adica focar si invelisul  exterior, ce poarta denumirea de mantaua semineului. Aceasta manta a semineului electric poate fi din lemn sau chiar din piatra naturala, asa cum bine se vede la modelele prezentate pe 4deco.ro/seminee-ieftine. Pentru necunoscatori, functionarea unui semineu electric este una destul de simpla, caci pentru a porni un astfel de aparat nu trebuie decat sa il conectati pe acesta la o priza de 220 V si sa apasati butonul de pornire.

In ceea ce priveste semineele electrice, parerile oamenilor sunt impartite. Unii au incredere in aceste aparate de incalzire a locuintelor, in timp ce altii sunt de parere ca acestea nu sunt atat de puternice incat sa fie capabile sa incalzeasca o camera sau chiar o casa. Iar aici vreau sa va spun ca un semineu electric poate cu adevarat sa incalzeasca atat o camera cat si o casa, ba chiar mai mult decat atat, este cu adevarat capabil sa redea confortul unei locuinte in perioadele racoroase.

Dotari suplimentare

In plus, cele mai noi seminee moderne electrice aflate pe piata in ziua de astazi sunt dotate chiar si cu telecomanda de control, lucru care nu trebuie decat sa va bucure, pentru ca astfel le puteti actiona pe acestea chiar si atunci cand stati in pat, nemaifiind nevoie sa va deplasati pana langa ele.

Inca un avantaj destul de important, in ceea ce priveste semineele electrice, este ca acestea nu emana gaze toxice, iar astfel nu poate aparea riscul de intoxicatii, ca in cazul semineelor clasice. Mai mult decat atat, semineele electrice sunt foarte simplu de amplasat, deoarece acestea nu necesita instalare. In comparatie cu semineele clasice, cele electrice nu necesita costuri foarte mari de intretinere. Si aici va pot spune ca in cazul semineelor electrice, nu veti fi nevoiti decat o data la cativa ani sa schimbati beculetele standard cu care acestea sunt prevazute.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *