Alianța-pentru-Râmnic

Alianța pentru Râmnic, gură cască pe holurile Primăriei!

Pîrvulescu și Gheorghiu, proaspeții viceprimari aleși în Consiliul Local sunt ușor agitați de când au venit la serviciu. După ce și-au dat cu tesla în ouă făcând cerere către primar să le angajeze câte doi consilieri personali de căciulă (prostie mai mare nu puteați să faceți, dar atât vă duce mintea!) a doua zi cei doi au urcat la etaj să filmeze birourile foștilor viceprimari.

Zapciul făcea pe fotograful. Celălalt stătea pe hol, parcă era copilul străzii. Apoi au plecat în birourile lor, să mai pună probabil de o încoclețeală!

De Pîrvulescu auzisem în oraș, de la oameni care îl cunosc bine, ce fel de caracter are: dornic de putere, atotștiutor, arivist, îngâmfat, care crede că dacă are bani cumpără orice, un fel de Dinu Păturică ușor modern.

Nu înțeleg, însă, atitudinea acestui Gheorghiu, de la USR, care se lasă plimbat de mână ca un cățeluș de zgardă de Pîrvulescu, de parcă îi place să se facă de rușine…

Noi sperăm ca cei doi indivizi să-și dea două palme, să se trezească din beția de putere pe care iluzoriu cred că o au, să înțeleagă că au un șef în primărie, pe Mircia Gutău și să pună dracu mâna să facă și ceva treabă. Că de măscărici și vorbe goale suntem sătui!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *