Cantarele medicale electronice profesionale

Cantarele medicale profesionale sunt niste aparate profesionale care ofera informatii de nepretuit pentru: clinicile de cercetare, expertii medicali, in pediatrie si in medicina veterinara, pentru antrenorii de sport si oamenii de stiinta care lucreaza in domeniul obezitatii, diabetului, nutritiei, chiropracticii si terapiilor de reabilitare. Aceste cantare electronice, numite si cantare medicinale ii ajuta pe medici sa inteleaga si sa evalueze evolutia pacientului, fiind de asemenea eficiente si in programele de tratament oferind o accesibilitate mai mare pentru pacienti, precum si, o portabilitate sporita si precizie pentru profesionistii din domeniul sanitar si anume din domeniul geriatriei si bariatricii.

Cele mai bine vandute cantare profesionale sunt cele pentru pediatrie, pentru cantarirea copiilor, dar in special a nou-nascutilor si cantarele de laborator. Acestea din urma sunt folosite pentru o varietate de masuratori de mare precizie.

Un tip aparte de cantare, extrem de performante il reprezinta cantarele care masoara compozitia corporala. Acestea indeplinesc cele mai inalte standarde de sanatate si masoara: greutatea corpului procentul de grasime, procentul de apa din organism, masa musculara, evaluarea fizica, nivelul metabolismului bazal (BMR), aportul caloric zilnic (DCI), varsta metabolica, masa osoasa si grasimea viscerala.

Cu progresele actuale in tehnologie, cele mai noi produse calculeaza compozitia corporala pentru a-i ajuta pe sportivii de performanta sa ajunga la proportia ideala. Ramurile sportive in care utilizarea unui astfel de cantar s-a dovedit a fi eficienta sunt: boxul, gimnastica, inotul si artele martiale mixte. In plus, acesta ofera cel mai inalt nivel de precizie care poate fi pus la dispozitia consumatorilor de proteine si care ii ajuta sa constate si cea mai mica schimbare din corpurile lor, precizia fiind de 0,1 lb (50 de grame).

Noile cantare de copii de pe piata le ofera parintilor posibilitatea de a urmari nu numai cresterea in greutatea micutilor, dar, de asemenea, si procentul de grasime corporala. Aceste cantare pentru copii sunt de asemenea disponibile cu optiuni wireless care le ofera utilizatorilor posibilitatea de a trimite citirile direct catre un software de pe un calculator. Aceste cantare pot fi folosite pentru copii cu varste cuprinse intre cinci si saptesprezece ani si iau in considerare toate etapele de dezvoltare fizice, oferindu-le parintilor o imagine in ceea ce priveste sanatatea copiilor lor.

Cantarele profesionale pot fi folosite si la domiciliu, atunci cand doriti sa tineti o dieta si sa va monitorizati progresul in ceea ce priveste pierderea in greutate. O varianta mai comoda a acestor aparate o reprezinta mini cantarele de buzunar, care sunt utilizate intr-o varietate de aplicatii din intreaga lume, printre care se numara: masurarea si cantarirea aurului, a pietrelor pretioase si a diamantelor. Tot cu aceste aparate profesionale vanatorii isi pot cantari praful de pusca, fumatorii isi pot cantari tutunul, iar farmacistii substantele pentru prepararea medicamentelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *