Cele mai populare jocuri cu masini

In general, majoritatea jocurilor cu masini presupun anumite curse cu masini, iar orice baiat sau jucator inrait al acestor tipuri de jocuri, cand aude de curse cu masini, se gandeste fara doar si poate la Need for Speed  sau la intrecerile din Formula 1. Cu siguranta, cele doua jocuri, foarte sugestive pentru iubitorii curselor de masini, se adreseaza unui segment de varsta mai mare de 6 ani. Pentru copii cu varste mai mici, acest gen de jocuri cu masini, este reprezentat de stiluri ceva mai copilaroase, cum ar fi Mario Kart, de exemplu. In acest segment de jocuri, adresate copiilor mai mici, nu prea are importanta puterea motorului si tuning-ul masinii, care trebuie sa fie setata perfect, ci se pune accent major pe distractie si competitia dintre doi jucatori (modul de joc multiplayer).

Producatorii jocului Formula 1, au lansat pe piata doua astfel de jocuri bazate pe competitia marilor piloti, acestea fiind F1 2012 si F1 Race Stars. Un adevarat concurent pentru aceste doua jocuri este reprezentat de LBP Karting , unde simpaticul erou de plus Sackboy a ajuns sa concureze in tot felul de curse de karting pentru a le veni de hac  invadatorilor  de pe Little Big Planet. Acest joc este foarte atractiv nu doar din punct de vedere al curselor la care este supus micul erou,  ci si pentru faptul ca ofera si posibilitatea de a modifica atat aspectul personajelor si  masinutelor, cat si traseele pe care trebuie sa le parcurgeti.

Dupa cum am precizat anterior, aceste jocuri cu masinute, trebuie sa reprezinte un adevarat moment de distractie, care se poate realiza cu un mic ajutor din partea unui gameplayer de calitate. Cu ajutorul acestuia, pe parcursul jocului LBP Karting aveti ocazia sa faceti drift-uri (prin intermediul unui buton special destinat). Este bine sa stiti de la inceput, ca modificarile aduse masinutelor sunt doar vizuale, caracteristicile ramanand la fel. Sa nu credeti ca daca un kart arata mai sportiv sau mai fioros va executa mai bine un drift. Sigur nu, pentru ca toate masinutele pilotate de eroul nostru Sackboy vor avea cam acelasi comportament pe circuit. Legat de aceste drift-uri, este foarte important sa precizam ca F1 Race Stars, nu dispune de posibilitatea efectuarii unor astfel de manevre, fapt ce afecteaza in mod serios jucatorii.

LPB Karting, nu se dezice de majoritatea jocurilor cu masini, oferind pe langa cursele cu masini, si anumite trasee speciale, a caror parcurgere va va da posibilitatea sa va modificati setarile masinii, prin achizitionare unor piese noi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *