penis-mare-cal

Este dimensiunea penisului atat de importanta pentru primate?

Lungimea medie a penisului pentru gorila cu spatele argintiu este de 2,5 inch (12, 5 cm). Masculii par sa fie capabili sa aiba mai multe femele, sa isi faca treaba in jumatate din timp si sunt de doua ori mai musculosi decat cel mai musculos om. Cu totii putem admira curajul celor care au facut aceste masuratori.

Practic vorbind, dimensiunile penisului nu conteaza atat de mult si, atunci cand isi cauta un partener, femeile o sa prefere un barbat increzator si adaptat social care poate avea o erectie, fata de un magar social, chiar si atunci cand acesta are un penis de dimensiuni mari.

Mai mult de atat, o femeie dintr-o tata din Vest are, in medie, 8 pana la 15 parteneri sexuali in decursul vietii lor, inclusiv aventurile de o noapte, in timp ce barbatii declara un numar mai mare, care in mod obisnuit este considerat a fi o exagerare. In acel timp, este putin probabil ca o femeie sa poata alege in mod activ un partener pe baza dimensiunilor penisului sau, din moment ce majoritatea barbatilor au dimensiuni medii.

penis-mare-cal

In realitate, este vorba de o combinatie de alti factori care contribuie la procesul de selectie sexuala si nu doar dimensiunea penisului- care reprezinta doar o caracteristica minora care e luata in considerare. Atunci cand vine vorba de selectie sexuala, se intelege ca femeile acorda mai multa atentie unor caracteristici fizice, cum ar fi de exemplu inaltimea si raportul dintre coapse si umeri, si anumite caracteristici sociale, cum ar fi de exemplu statutul social, bogatia si bunatatea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *