botezul

5 idei pentru un botez reușit

Petrecerea de botez este mereu un prilej de bucurie. Fie că este o petrecere restrânsă, fie că este o petrecere mare, presiunea organizării unui botez reușit va exista oricum. În acest articol am pregătit pentru tine câteva idei pentru cum poți avea un botez reușit cu minimum de efort.

Închiriază o cabină foto

O cabină foto va fi cu siguranță un element central al petrecerii de botez. Nu numai că invitații vor avea ocazia să facă fotografii pe care să le primească pe loc, dar poți opta și pentru fundaluri foto profesionale sau pentru elemente de recuzită. Și, pentru că pe fotografii pot fi lipite benzi magnetice, acestea se pot transforma în magneți de frigider. Poți dărui astfel fotografiile drept mărturii invitaților.

Prin închirierea unei cabine foto, rezolvi două probleme: să ții invitații veseli pe tot parcursul petrecerii și mărturiile. Nu trebuie să îți faci griji pentru costul închirierii, există pachete de preț pentru toate bugetele.

Colț de joacă pentru cei mici

Copii au tendința să se plictisească repede. Ca să îi ții ocupați mai mult vreme, organizează un colț  de joacă special pentru ei. Nu este nevoie de foarte mare efort pentru a face asta. Ai nevoie de coli de hârtie albe și colorate, creioane colorate, abțibilduri, lipici cu sclipici, benzi adezive din hârtie colorată și baloane care pot fi umflate.

Pune totul pe o masă și colțul de joacă este gata. Încearcă să eviți pixurile, cariocile sau markerele permanente. În funcție de buget, poți opta și pentru un mini bar cu sucuri și prăjituri pentru copii. Părinții îți vor fi recunoscători!

Baloane de săpun

Acum este simplu să aduci ceva inedit petrecerii de botez, trebuie doar să suni și să închiriezi o mașină de făcut baloane de săpun. Poate fi așezată pe podea sau la înălțime și poate produce sute de balonașe pe minut. Cred că îți imaginezi bucuria celor mici!

Pe lângă asta, baloanele nu udă și nu pătează hainele. Cred că îți imaginezi bucuria părinților!

Fie că ai o petrecere tematică sau nu, o mașină de făcut baloane de săpun va crea cu siguranță o atmosferă de poveste.

Organizează o tombolă

Botezul este un motiv de distracție și pentru cei mari, de aceea nu ar fi rău ca, din când în când, să dăm în mintea copiilor. Ca să vă distrați, organizează o tombolă. Roagă invitați să își scrie numele pe un bilețel și să îl pună într-un bol.

De aici este alegerea ta, poți opta pentru o tombolă clasică în care fiecare dintre cei extrași primește un premiu sau pentru o tombolă “inversă” în care cei extrași trebuie să îndeplinească diverse provocări. Nu trebuie să fie nimic greu, de exemplu, pentru că mulți bărbați vor purta cravată, una dintre probe poate fi “cine face cel mai repede nod cravatei”.

Un album cu fotografii

Fă un album cu fotografii pentru cel mic. Alege un album în care să poți scrie și lipi fotografii. Lipește în el fotografiile făcute la botez în cabina foto și poze cu bebelușul în diferite ipostaze. Alege markere colorate în ton cu tema petrecerii și roagă invitații să lase un gând pentru cel mic. Păstrează albumul și dăruiește-i-l bebelușului când crește.

Nu este nevoie de un buget mare pentru a transforma o petrecere de botez în ceva ce și copii și adulții își vor aminti. Nu te feri să încerci jocuri și momente haioase. O cabină foto sau o mașină de făcut baloane de săpun vor fi mereu primite cu entuziasm de către invitați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *