Îngrijirea-tenului-tratament

Îngrijirea tenului cu acid hialuronic

Bună, draga mea! Îngrijirea tenului este importantă pentru orice femeie, iar când ajungi la 30 și ceva de ani, începi să acorzi o atenție mai mare folosirii produselor cu efect antirid.

Dermatologii recomandă folosirea produselor antirid după vârsta de 25 de ani, când pielea începe să își piardă treptat rezervele de colagen și apare astfel procesul de îmbătrânire.

În ultima perioadă, am descoperit o alternativă la cremele antirid, și anume serurile cu ingrediente active, care au o acțiune mai rapidă și un efect mai puternic asupra tenului.

Serurile pentru ten cu acid hialuronic au un efect benefic asupra pielii, ajută tenul să fie hidratat, mai luminos, iar în timp duce la diminuarea ridurilor. Beneficiile acidului hialuronic asupra pielii sunt cunoscute, de aceea orice femeie ar trebui să integreze în rutina de îngrijire o cremă sau un ser cu acid hialuronic.

Acidul hialuronic este o moleculă care ajută ca pielea să rețină o cantitate mai mare de apă, iar un ten hidratat, este un ten sănătos. Rezervele scăzute de apă duc la ucarea tenului și apariția ridurilor.

Un produs pe care îl folosesc și care îmi place foarte mult este Revolution Skincare Hyaluronic Acid 2% Acesta este un produs vegan care promite diminuarea ridurilor, hidratarea tenului și un aspect mult mai ferm.

Eu îl folosesc seara, după demachiere și am observat câteva schimbări în bine. Fiind însărcinată, am remarcat că deși am la bază un ten gras, în anumite zone, mi se uscase excesiv pielea.

Serul a ajutat la îmbunătățirea aspectului pielii, a hidratat zonele uscate, fără a le încărca, și pot spune că tenul arată mult mai luminos. E un produs excelent care se poate folosi ca atare, sau adăugat în crema preferată.

Din gama Revolution Skincare folosesc și serul Revolution Skincare 10% Niacinamide + 1% Zinc un produs excelent pentru pielea predispusă la acnee. Nu astupă porii și previne iritațiile pielii.

Brandul Revolution este același care produce și minunatele palete de farduri de care sunt dependentă, de aceea am rămas plăcut surprinsă și de partea de skincare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *