Protecție-solară-cu-dermatocosmetice

Protecție solară cu dermatocosmetice Isispharma

Bună, draga mea! Experții în dermatologie recomandă să aplicăm o cremă cu protecție solară tot timpul anului, indiferent dacă e soare sau nu, pentru a ne proteja tenul de radiațiile solare, care sunt prezente permanent.

Poate vedem în diferite poze, cum frumoasele asiatice merg cu o umbrelă pentru a se feri de soare, știu ele de ce, doar sunt printre posesoarele celor mai sănătoase și frumoase tenuri.

Am tenul alb, mă bronzez foarte greu, dar fără creme de protecție solară, aș deveni o mică roșiuță. De ani de zile, nu plec la plajă fără creme cu spf, și în ultimii ani am început să acord o importanță mult mai mare aplicării pe ten a produselor cu spf, indiferent de anotimp.

Recent am participat online la o prezentare a gamei UVEBLOCK de la Isispharma și am avut ocazia să le încerc și produsele. Am aflat că produsele Isispharma sunt dermatocosmetice, adică sunt produse cosmetice cu proprietăți farmaceutice, care tratează diferite probleme ale pielii.

Avantajul dermatocosmeticelor e că nu conțin parabeni, coloranți, parfum și sunt non-comedogenice (nu produc iritații) și sunt potrivite chiar și pentru pielea sensibilă.

,,Gama UVEBLOCK® de protecție solară dermatologică oferă o protecție globală, datorită combinației optime de filtre solare și a doi agenți activi specifici care lupta împotriva deteriorării celulelor induse de UVA, UVB și infraroșu. Oferă formule de toleranță foarte ridicata pentru întreaga familie, prietenoase cu pielea sensibilă, precum și texturi care se potrivesc perfect fiecărui tip de piele.,,

UVEBLOCK® SPF 50+ Mineral cream ofera o protectie foarte ridicata UVA/UVB de spectru larg, datorita filtrelor solare 100% minerale. Numar redus de ingrediente active pentru o toleranta maxima, special dezvoltata pentru pielea intoleranta la filtre chimice.

Fluidul se găsește în varianta incoloră sau nuanțatoare. Eu am varianta nuanțatoare care se găsește într-o singură culoare. Nu vă speriați dacă vi se pare prea închisă, căci odată aplicată pe ten se va uniformiza perfect. Mi-a plăcut în mod deosebit, pentru că oferă un look natural pielii, fără a-l încărca, fără senzația de mască. Practic e ca a doua piele, cu un maxim avantaj acela de a te proteja de radiațiile UVA/UVB.

Preț aprox 40 lei

UVEBLOCK® SPF 50+ Fluid ofera o protectie foarte ridicata UVA/UVB de spectru larg si lupta impotriva leziunilor celulare induse de razele infrarosii. Formula cu toleranta foarte buna special dezvoltata pentru pielea sensibila.

Această formulă se găsește și în varianta nuanțatoare, eu o am pe cea incoloră. Se aplică ușor, intră repede în piele și nu lasă urme albe sau lipicioase. Nu conține parfum, alcool este ideală pentru orice tip de ten. Eu am tenul gras și pot spune că ne înțelegem perfect.Repet este un produs dermatocosmetic deci nu va produce iritații.

Preț aprox. 40 lei

INDICATII SI PROPRIETATI

UVEBLOCK® SPF 50+ Spray Kids ofera o protectie solara foarte ridicata UVA/UVB cu spectru larg. Formula cu toleranta foarte buna, specifical dezvoltata pentru pielea sensibila a copiilor.

Am folosit-o și eu și cel mic, e o cremă perfectă și pentru bebeluși. Nu lasă urme albe, intră repede în piele, și are o formulă delicată, fără alcool și parabeni.

Preț aprox. 50lei

Nu știu dacă le-ați folosit produsele, dar Isispharma oferă o serie de produse pentru diferite probleme ale pielii, pe viitor vreau să încerc și gama Teen Derm, pentru piele grasă și Geneskin-pentru riduri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *