cluj

La pas prin Cluj

Te iau cu mine astăzi la pas prin Cluj. Nu o să îți arăt multe locuri, dar o să îți arăt ținuta pe care am avut-o și nu în ultimul rând minunatele locații unde am avut de data aceasta shooting-ul. O să îți mai arăt niște poze de pus în ramă, poze care la prima vedere ți se par un pic vintage și ai senzația că tocmai ce au fost scoase din arhivă și îți sunt prezentate într-o manieră contemporană.

Clujul este orașul meu de suflet. În Cluj am reușit să fac exact ceea ce îmi place și să mă dezvolt ca om. Recent vorbeam cu un om din domeniul fotograf/fashion și îi spuneam că sunt foarte mândru de portofoliul pe care am reușit să mi-l fac.

Fashion este cuvântul care mă caracterizează pe mine în totalitate și încerc cât de mult ca acest blog să fie despre fashion, despre experiențele mele din viață și locurile pe care le-am vizitat, sau de ce nu, când vreau să vă spun ceva interesant să o fac aici.

Vorbim un pic și despre ținută, care este una destul de contemporană.

Am purtat un poncho, care îmi place să spun că este piesa de rezistență sau de bază a acestei ținute și în jurul lui am mixat doar o nonculoare, deoarece doream să iasă el în evidență.

Pentru că afară era un pic mai frig și nu mi-am permis să stau numai în poncho, am avut și un palton pe mine. Pot spune că am forțat un pic primăvara cu această ținută, dar hai că este una foarte reușită.

Să nu uităm, adică nu ai cum să uiți, pentru că în momentul în care vezi aceste poze, prima întrebare pe care ți-o pui este: „Cine e fotograful?”

Alisa David s-a ocupat în totalitate de fotografii și dragă Alisa vreau să îți urez și un sincer „La mulți ani!” pentru că ieri a fost ziua ta și să îți mulțumesc din suflet pentru că, colaborarea noastră este una destul de strânsă și facem așa lucruri minunate împreună.

Tot împreună cu Alisa, o să vă pregătim ceva frumos săptămâna viitoare, nu vă dau detalii, dar este un proiect pe care l-am discutat cu ea și eu sincer abia îl aștept!

Să aveți o sâmbătă faină, v-am pupat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *