lucruri-care-imi-plac-ca-blogger

10 lucruri care imi plac, ca blogger

Am primit o leapsa nou-nouta de la Zina, care spune asa: 10 lucruri care imi plac. Avand in vedere ca BloggerIn.ro este un blog despre blogging si ca, pe cat posibil, incerc sa ma incadrez in subiect, voi modifica putin tema lepsei si voi enumera 10 lucruri care imi plac (ca blogger):

  1. Imi place sa scriu articole pe blog. Cu mentiunea ca o fac cu oarecare dificultate (formatia de inginer isi spune cuvantul ).
  2. Imi place sa citesc alte bloguri despre blogging. Ce citesc? Problogger.net, CopyBlogger.com, BloggingTips.com, DailyBlogTips.com.
  3. Imi place sa caut imagini pentru articolele pe care le scriu. Exista multe surse de imagini free, dar prefer sa folosesc iStockPhoto. Imaginile pe care se gasesc aici sunt de o calitate exceptionala si de multe ori imi face placere doar sa navighez printre ele.
  4. Imi place sa fac statistici. Cititorii fideli stiu ca la inceputul fiecarei luni prezint statistici legate de trafic, venituri, cheltuieli, inscrisi RSS, etc. O fac pentru transparenta dar si pentru ca imi place.
  5. Imi place sa experimentez diverse strategii de promovare, de optimizare, de monetizare. O parte din experimente le-am prezentat si pe blog.
  6. Imi place sa mesteresc in CSS, HTML, PHP si in orice limbaj de programare.
  7. Imi place sa incerc sa inteleg ce fac altii. Mi se intampla sa imi bag nasul in codul unor bloguri sau site-uri care mi se par bine realizate pentru a vedea ce plugin-uri folosesc, ce meta tag-uri, ce widget-uri, ce metode de monitorizare a traficului.
  8. Imi place sa invat lucruri noi. In mod constant invat lucruri despre care nu stiam nimic inainte, particip la cursuri, citesc ebook-uri.
  9. Imi place sa lucrez la design. Din cand in cand imi vine pofta sa faci schimbari si atunci ma joc cu design-ul blogurilor: schimb culori, dimensiuni, fonturi, etc.
  10. Imi place sa verific statisticile legate de trafic si castiguri (ca orice blogger)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *