Memo-On-sirop-cu-zahar

Memo On sirop cu zahăr pentru memorie și concentrare

Cred că majoritatea oamenilor se confruntă adesea cu probleme de concentrare. Grijile, stresul sau provocările zilnice de tot felul, ne perturbă echilibrul zilnic și în acest fel randamentul intelectual scade.

Uitarea este absolut normală, însă când uităm lucruri cu adevărat importante, sau pur și simplu nu ne mai putem concentra e timpul să facem o schimbare.

Nu ar trebui să o ignorăm sănătatea creierului, mai ales că acesta chiar ne trimite semnale atunci când apar probleme. Capacitatea de concentrare și memorare ține cont de conexiunile de neuroni din creier. Pe măsură ce îmbătrânim unii neuroni mor și nu sunt înlocuiți, iar procesele de uitare sunt tot mai dese.

Factorii care influențează capacitatea de memorare:

 • stresul
 • alimentația dezechilibrată
 • lipsa somnului
 • depresia
 • unele boli
 • consumul de alcool sau fumatul

Cum ne putem ajuta creierul în perioadele stresante?

 1. Consumă alimente bogate în vitamine care sprinjină activitatea creieruluI: migdale, nuci, semințe, avocado, pește bogat în Omega 3, spanac, ciocolată neagră, ouă.
 2. Introdu în alimentația ta SUPLIMENTELE NATURISTE, deoarece corpul nostru nu poate asimila

Suplimentele naturale au un real beneficiu asupra capacității noastre de memorare și concentrare. Memo On sirop cu zahăr de la Ayurmed este un produs care stimulează procesele cognitive fiziologice si coordonarea fizico-mentala, la copii, adulți sau persoane în vârsta. Ajută elevii/studentii in perioadele solicitante ale testărilor/examenelor, contribuind la creșterea randamentului intelectual prin stimularea naturală a atenției și memoriei.

Ingredientele din Memo On Sirop pentru memorie și concentrare  ajută la:

 • îmbunatățirea capacității cognitive, de memorare și creștere a randamentului intelectual;
 • susținerea sistemului nervos în perioadele cu activitate fizică si intelectuală intensa;
 • creșterea rezistenței organismului în cazuri temporare de stres;
 • întârzierea aparitiei oboselii și sustinerea refacerii resurselor de energie ale organismului în caz de stres
 • susținerea elevilor și studenților la efort psihic și intelectual intens mai ales în perioada examenelor.

Memo On sirop este indicat și copiilor de peste 4 ani, eu l-am dat și copilului meu de 8 ani, mai ales că e sfârșitul clasei I, oboseala își spune cuvântul și are nevoie de un mic ajutor. Conține ingrediente naturale cum ar fi ginko biloba care ajută la o bună circulație sanguină cerebrală, rozmarinul este stimulant cognitiv, ajutând la normalizarea circulatiei periferice si cerebrale, iar roinița ajută la normalizarea circulatiei periferice si cerebrale.

Siropul este indicat pentru oricine crede că are nevoie de un mic ajutor în perioadele stresante, în preajma examenelor când efortul intelectual este crescut, sau pur și simplu când te simți epuizat, iar memoria și concentrarea îți joacă feste.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *