Produsele-Sano

Produsele Sano curață și tin la distanță insectele

Salutare, draga mea! Week-end-ul trecut am avut mai mult timp pentru mine, și am profitat că sunt singură acasă și m-am pus pe șmotruială.

Știți voi, că ordine și curățenie o facem zilnic, dar periodic curățenia trebuie făcută mult mai în amănunt. Și dă-i și șterge geamurile, gresia din jurul aragazului, ceva gen curățenie de Paște, dar vară.

Îmi place să folosesc produse de calitate, căci altfel curățenia se face mult mai ușor, și petrec timp mai puțin pentru treburile casnice. Astfel, am avut ocazia să încerc produsul Sano Floor Plus pentru pardoseli.

Până acum am tot folosit produse de curățenie pentru pardoseli, dar ceea ce mi-a plăcut foarte mult e faptul că produsul e 2 in1: CURĂȚĂ DAR ȚINE LA DISTANȚĂ ȘI INSECTELE.

Așa-i că sună grozav? Ok, când am citit eticheta și am văzut că îndepărtează gândacii , am zis No way, și mă așteptam să aibă un miros de insecticid și toate cele, dar Sano Floor miroase super bine, NU CONTINE INSECTICIDE SAU PESTICIDE! INDEPARTAREA GANDACILOR SE DATOREAZA CONTINUTULUI UNUI PARFUM PUTERNIC DE LAMAIE. Mi se pare genială chestia, mai ales că atunci când ai un copil mic în casă, să folosești insecticide nu e tocmai o idee foarte bună.

Mâncarea uneori mai ajunge pe jos, și copilul o poate lua și înghiți sau știim că toți copiii se joacă pe jos. Produsul  NU ESTE DAUNATOR COPIILOR SAU ANIMALELOR DE COMPANIE.

Nu mă așteptam să aibă un miros fresh, care apropo se menține mult timp. Un alt plus e faptul că atunci când mergi cu tălpile goale pe parchet sau podea,  ele nu se lipsesc, din contră simți că sunt extra curate.

Detergentul chiar își face treaba. Nu știu ce să vă zic de insecte, stau la bloc într-adevăr și uneori mai apare câte un nepoftit gândac de bucătărie, dar din ceea ce am citit acest produs ține la distanță gândacii.  Produsul nu previne reaparitia acestora, insa utilizarea constanta de Floor Plus va scapa de grija gandacilor!

Mă bucur că am descoperit un produs care miroase frumos, curăță impecabil, și ține la distanță gândacii și alte insecte de aceea o să îl recumpăr.

Din aceeași gamă Sano, am încercat produsul Sano K-600 , care este un spray ce omoară tot felul de insecte.

Sano K-600 cu formula uscată,cu ingrediente active cu grad scazut de toxicitate, poate fi pulverizat direct pe îmbrăcăminte, paturi sau pe obiecte care nu pot fi spălate, tapiserii, carti etc. Neofinamina paralizează instantaneu insectele iar Sumitrinul le distruge rapid.

Aceasta combinație face ca Sano K-600 să fie cel mai eficient pesticid pentru uz domestic de pe piața. Sprayul lasa suprafata tratata uscata , fara pete si cu un parfum placut.

Majoritatea spray-urilor de pe piață au miros toxic, dar Sano K-600 chiar are un miros super plăcut, și chiar am observat că este eficient căci a omorât tânțarii care au intrat fraudulos într-o seară. Vara e lungă, deci îl voi folosi și pentru alți inamici zburători. Mi-a plăcut faptul că se poate aplica direct pe covor sau alte spații, căci are un grad scăzut de toxicitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *