Roll-on

Roll on B.U. in action Active Release

Salut, draga mea! Azi, vreau să vă prezint impresiile mele despre un produs pe care l-am folosit în ultima perioadă.

Este vorba de roll-on-ul B.U. in action Active Release. Recunosc că de ceva timp folosesc o altă gamă, și am fost chiar curioasă să îl testez.

DESCRIEREA OFICIALĂ:

B.U. in action Active Release are dublu rol datorită tehnologiei Double Deo: luptă împotriva mirosului neplăcut ȋn timp ce parfumul antiperspirantului se activează treptat, devenind din ce ȋn ce mai intens.

PĂREREA MEA:

Nu sunt fană a roll-on-urilor, ba chiar nu mai știu de când nu am mai folosit unul, însă recunosc că cel de la B.U m-a cucerit. Pentru mine un deodorant antiperspirant trebuie să treacă 2 teste: cel al mirosului și cel al petelor pe haine. Urăsc să văd pete albe pe haine.

Nu lasă urme albe, ba chiar pe produs scrie Anti White Marks dar eu am văzut mai târziu după vreo săptămână ? Deci a trecut un test. Nu am avut surprize nici în privința mirosului neplăcut. Din contră are un miros floral, pe care îl simți chiar și a doua zi.

Pe ambalaj am văzut că scrie 48 de ore de prospețime, eu nu am încercat să stau atâta timp, de obicei, îl folosesc dimineața înainte de a pleca la serviciu, și după duș, dar chiar vreau să îi cred pe cuvânt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *