vara-colorata-cu-oje

O vara colorată cu ojele Melkior Fluo + Review

Bună, draga mea! Vara este sezonul când orice e permis în materie de culori. Nicio culoarea nu e prea stridentă sau prea puternică, de aceea și unghiile tale pot avea culori dintre cele mai altfel.

Am avut surpriza să primesc în premieră de la Melkior un nou lac de unghii într-o nuanță fluo. Lansarea a avut loc pe 7 august 2018, ora 10. În acest sezon, nuanțele fluo sunt în mare vogă! Le vezi pretutindeni: în revistele de fashion, pe podiumurile de modă și pe blogurile pasionatelor de manichiură din întreaga lume.

MELKIOR RECOMANDĂ:

Poartă-le pe unghii și vei atrage atenția printr-o manichiură veselă și plină de culoare. Vara este despre distracție, soare, vacanțe și extra libertate în alegerea lucrurilor pe care le porți. Dă viață ținutelor tale folosind o oja senzaționala, care să descrie perfect vibe-ul acestui sezon.

Nu vom putea renunța prea curând la aceste nuante superbe de oja, așa ca vor sta bine în trusa noastră de manichiură.

PĂREREA MEA:

Recunosc că oja are o culoare pe care în mod normal nu o port pe unghii, însă am învățat că trebuie să ieși din zona ta de confort. Asfel, mi-am dat seama că arată chiar foarte bine și am văzut multe femei cu manichiuri cât mai colorate și în nuanțe fluorescente.

Oja se aplică foarte ușor, datorită aplicatorului subțire. Se usucă destul de repede, spre bucuria mea, și am remarcat că se menține pe unghii destul de bine cam 4-5 zile. Cu un top coat rezistă lejer o săptămână.

Îmi place și strălucirea culorii pe care nu am reușit să o surprind în poze, ai impresia că e o ojă semipermanentă. Are o acoperire foarte bună, necesită 2 straturi, dar din primul strat se vede foarte frumos culoarea.

Pe site-ul Melkior ai la dispoziție 5 nuanțe nou-nouțe, una mai “dulce” decât alta. Toate sunt disponibile în sticluțe de 4,5 ml si 15 ml:

  • Fluo Yellow (ref 21186, 21791),
  • Fluo Green (ref 21187, 21792)
  • Fluo Orange (ref 21188, 21793)
  • Fluo Coral (ref 21189, 21794)
  • Fluo Pink (ref 21190, 21795 )

Se pot asorta în diferite combinații, e vară și totul e permis.

  • Oja Fluo Melkior 15 ml – Pret 29 lei
  • Oja Fluo Melkior 4,5 ml – Pret 9,90 lei

SFATUL MELKIOR:

Degreseaza unghia foarte bine cu un Degresant, aplica Sticky Base Coat pentru protectia unghiei, apoi aplica oja Melkior in doua straturi. Urmeaza un Top Coat pentru a accentua luciul si a da rezistenta ojei; top coat-ul poate fi lucios, mat, stralucitor sau cu efect de gel. La final, aplica Acceleratorul de uscare pentru a grabi uscarea.  dupa fiecare aplicare se asteapta un minut, iar in cazul unor unghii exfoliate se curata foarte bine zona exfoliata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *