Firma de curatenie

Cât costă să lucrezi cu o firmă de curățenie in Iași?

De foarte multe ori, firma noastră de curățenie din Iași s-a confruntat cu această întrebare: „Cât costă o oră de curățenie?”. Așadar, ne-am gândit să facem un ghid prin care să răspundem la această curiozitate tuturor cititorilor noștri. În continuare vom discuta exact despre cât costă o oră în funcție de serviciile pe care le prestează o firmă de curățenie în Iași.

Dacă nu aveți timp să citiți întregul articol și doriți răspunsul cât mai repede, pe scurt, prețul este în jur de 70. Cu toate acestea, după, cum spuneam, depinde mult de serviciile oferite, așadar citește în continuare dacă vrei să afli exact cât te-ar costa. De exemplu, dacă este nevoie doar de curățenie după renovare sau de curățenia într-un birou, prețul este evident mai mic decât dacă vorbim de curățenia generală.

Prețul curățeniei de întreținere, efectuate zilnic sau săptămânal este mai mic. Dacă vreți să aflați exact cât costă, haideți să vorbim mai multe despre tipurile de curățenie ce pot fi efectuate dar și care este diferența între o firmă specializată și o menajeră, despre avantajele și dezavantajele pe care le au acestea.

Cât costă o oră de curățenie la o firmă de curățenie din Iași, în funcție de tipul serviciului

Dacă ai această curiozitate, cel mai probabil ai căutat pe mai multe site-uri si ai observat că nimeni nu are prețul exact scris. Motivul este că sunt mulți factori ce pot influența acest preț: de la tipul de curățenie la mărimea spațiului dar și de cât de intens trebuie curățat, deoarece poate fi nevoie de difere substanțe. Așadar, nu există un preț general.

În principiu, o oră de curățenie de întreținere este mai mică decât o oră de curățenie generală sau după renovare. Haideți să vorbim despre fiecare tip în parte și să aflăm cum calculăm prețul la o firmă de curățenie din Iași, în fiecare situație.

In Iași, eu recomand Everclean. Sunt printre cei mai profi, serioși, punctuali și fac o treaba extraordinar de bună.

Curățenia după renovare

Curățenia după renovare, cunoscută și sub numele de curățenie „post construct”  are în general cel mai ridicat preț, deoarece se folosesc echipamente și soluții mai complexe iar acest procedeu este în general de intensitate mai ridicată.

Produse de curatenieFoarte mulți clienți consideră că dacă apartamentul după renovare este gol, este mai ușor de curățat. Problema însă apare la detalii.

Există foarte multe pete de var sărite pe aerul condiționat sau prize, parchetul trebuie lustruit cu ajutorul unui monodisc iar uneori este nevoie de un aparat de aburi pentru a curăța resturile de var. O firmă de curățenie din Iași ce ține la reputația sa va fi atent la orice detaliu, oricât de mic ar fi acesta, pentru ca la final, totul sa fie impecabil. Curățenia după renovare are un preț de aproximativ 200 RON.

Curățenia generală

Curățenia generală implică de asemenea un număr ridicat de ore, deoarece personalul firmei trebuie să aibă grijă ca fiecare spațiu să fie curățat și igienizat.

Se folosesc diferite echipamente speciale și soluții profesionale pentru mutarea și curățarea obiectelor. În general, curățenia generală este mai ieftină decât cea de după renovare, dar este mai scumpă decât cea de întreținere, deoarece necesită mai multă atenție la detalii, fiind o operațiune mai meticuloasă. O oră de curățenie generală efectuată de o firmă de curățenie din Iași costă aproximativ 150 RON.

Curățenia de întreținere

Dacă vrei să apelezi la o firmă de curățenie din Iași pentru servicii de întreținere, este bine să știi că acestea au în general un preț mai mic, însă aceasta este efectuată doar după o curățenie generală.

Sunt foarte mulți clienți care specifică faptul că nu doresc curățenie generală, ci doar de întreținere, însă acest lucru nu este posibil: pentru a putea întreține curățenia din casa dumneavoastră, mai întâi aceasta trebuie efectuată până în cele mai mici detalii.

De exemplu, nu putem șterge praful de pe bibliotecă fără să igienizăm întâi toaleta. Sau fără a spăla în amănunt faianța deoarece la final veți constata că rămâne mizerie în urmă iar acesta este ultimul lucru pe care și-l dorește o firmă de curățenie din Iași.

Așadar, dacă doriți servicii de curățenie de întreținere, cu toate că acestea sunt mai ieftine, trebuie făcută întotdeauna curățenie generală în prealabil.  O oră de curățenie de întreținere costă în jur de 100 RON.

Ce să alegi – o firmă de curățenie din Iași sau o menajeră?

Firma de curatenie din IasiNu este niciun secret faptul că o menajera costă mai puțin decât o firmă de curățenie, însă serviciile pe care le poate oferi aceasta nu se pot compara. Unul din cele mai importante aspecte este faptul că aceasta nu folosește echipamente speciale sau soluții profesionale, așadar rezultatul nu va fi același, indiferent de cât de mult s-ar strădui.

Cu toate că o menajeră ar putea folosi substanțe cu abur pentru curățarea mochetelor, a canapelei sau a covoarelor, acestea nu vor fi la fel de eficiente ca cele folosite de o firmă profesională.

Diferența de calitate între o firmă și o menajeră este așadar uriașă. Un alt aspect important de precizat este faptul că personalul unei firme de curățenie din Iași este antrenat, pe când o menajeră nu are nicio pregătire profesională în domeniu.

Având în vedere că mobilierul poate fi greu de mutat, o firmă poate trimite până la 10 angajați pentru a curăța în profunzime camera. O menajera așadar, fiind singură, nu se poate descurca pentru a oferi aceleași servicii. Cu alte cuvinte, curățenia efectuată de o firmă specializată este mult mai intensă decât cea efectuată de o menajeră.

Acestea fiind spuse, prețul unei menajere este mai mic: o oră de curățenie efectuată de o firmă este de 100 RON pe când cea efectuată de o menajeră este de 75-80 RON.

Motive să alegi o firmă de curățenie

După cum spuneam mai sus, dacă vrei o curățenie în profunzime, o firmă este cea mai bună alegere.Spre deosebire de o menajeră, poți primi chiar și pachete ce pot include, pe lângă curățarea casei chiar și călcarea hainelor sau curățarea tapițeriei auto.

Sper ca acest articol să-ți fi răspuns la întrebări. Ai așadar toate motivele să alegi o firmă de curățenie din Iași. Cu toate că prețul este mai mare decât în cazul unei menajere, serviciile sunt pe măsură.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *