ventuze magnetice

Ventuzele cu magneti, terapia salvatoare

Majoritatea traditiilor medicale folosesc terapia cu ventuze de mii de ani. Este foarte eficienta si a inceput sa fie folosita pe scara larga si de catre romani in ultimii ani datorita rezultatelor imediate. Principiile sunt asemanatoare masajului guasha, doar ca tehnica este diferita.

Folosirea ventuzelor masaj ca tratament impotriva diferitelor afectiuni poate duce la diagnosticarea altor probleme de sanatate de care pacientul nu are habar. Specialistii in domeniu sustin ca, in functie de culoarea pielii, atunci cand ventuza este aplicata, pot fi diagnosticate foarte usor problemele de sanatate. Cu o simpla aplicare a unei ventuze pe zona afectata se va putea interpreta boala de care sufera pacientul, iar in baza acestui test se va putea intocmi o schema de tratament pe care pacientul trebuie sa o urmeze cu strictete.

ventuze magnetice

Cu siguranta pe piata veti gasi de cumparat ventuze cu magneti. Cutia contine 12 ventuze si opt magneti care se ataseaza de acestea. In cutia cu ventuze masaj veti gasi si un tub de unguent care se foloseste inainte de a aplica ventuzele pe piele. Magnetii au rolul de a atrage si de a elimina virusii care exista in corp. Beneficiile unui astfel de tratament sunt numeroase si majoritatea persoanelor care apeleaza la ajutorul tratamentelor alternative va recomanda acest tip de tratament. Puteti sa aplicati tratamentul si singuri, insa trebuie sa stiti cum anume. In caz contrar, va puteti face mai mult rau decat bine.

Mod de utilizare

Inainte de a fi aplica ventuzele, va trebui sa va masati toata suprafata corpului cu crema sau cu un ulei hidratant. In felul acesta, pielea devine mai catifelata, iar aplicarea va deveni mult mai usoara. Aceste ventuze se aplica cu ajutorul pistonului manual de vacuum. Tratamentul dureaza intre doua si zece minute. Pot fi facute sedinte de pana la jumatate de ora, iar ventuzele se pot muta dintr-o parte in alta pe corp. Aceste ventuze pot fi aplicate si pe picioare, doar ca trebuie inmuiate in apa calduta mai intai. Dupa terminarea tratamentului, medical va scoate ventuzele prin tragerea varfului ventuzei. Si magnetii polarizati trebuie curatati cu alcool medicinal si dezinfectati.

De asemenea, ventuzele pot fi aplicate si pe urechi si degete si chiar in cazul copii. Este singurul tratament ce nu are efecte adverse, asa ca tot ce va trebuie este increderea ca rezultatele nu vor intarzia sa apara. Medicii va recomanda ca inainte de inceperea tratamentului sa consumati bauturi calde, in special ceai. Sunt si persoane care nu tolereaza ventuze masaj cu magneti, de aceea vizita la medic este indicat. In cazul in care pielea pacientului prezinta taieturi sau zgarieturi, ventuzele masaj nu se vor aplica. Pozitia ventuzelor nu va trebui schimbata si nici culorile, deoarece acestea se folosesc pentru fiecare afectiune in parte. Pretul unei cutii cu ventuze magnetice costa intre 300 si 500 de lei. Trebuie urmate cu strictete instructiunile de folosire inainte de a va apuca de treaba.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *