mic-dejun-sănătos

Un mic dejun sănătos cu Apidava Miere de salcâm

Salutare, draga mea! Acum ceva vreme am descoperit un nou brand românesc Apidava. Printre produsele încercate a fost mierea polifloră, un adevărat deliciu sănătos.

Mierea Apidava este sănătoasă, nu are chimicale, ci este direct din stup. Pe piață o să găsiți miere de toate felurile, dar nu orice miere e sănătoasă

După mierea polifloră, am avut plăcuta surpriză să încerc mierea de sălcâm Apidava, într-un ambalaj foarte practic.

Mierea de salcâm este obţinută din florile de salcâm şi se caracterizează prin faptul că are o remarcabilă puritate şi claritate. Este una dintre cele mai cunoscute şi dulci sortimente de miere datorită gustului delicat cu tentă florală.

Îşi păstrează starea lichidă pentru o lungă perioadă de timp datorită conţinutului ridicat de fructoză. Datorită conţinutului scăzut de zahăr, reprezintă cea mai buna alegere pentru diabetici.

Micul dejun al copilăriei mele este pâinea prăjită cu ou. Încă îmi place, pentru că e rapid de făcut, gustos și îți oferă doza de energie de care ai nevoie dimineața.

Am nevoie de 2-3 ouă, câteva felii de pâine care poate fi și mai veche, miere Apidava și ceai de fructe. Se bat ouăle, felia de pâine se trece prin ou și se prăjeste.

După ce se răcește, punem miere pe feliile de pâine. Atenție, mierea nu se pune în ceaiul fierbinte, pentru că își va pierde din proprietăți. Simplu și gustos, nu?

Îmi place foarte mult ambalajul de plastic, căci nu trebuie să folosesc lingurița, se aplică atât de ușor, și nu se pierde nici măcar o picătură de miere. Flaconul se poate refolosi.

Acest ambalaj este ideal și pentru mers în drumeții sau călătorii. Se poate purta și la sală de către sportivii care au nevoie un plus de energie.

Noi folosim mierea ca atare, dar și în ceai. În plus din când în când îmi mai aplic o mască. Mi-am impus totodată să beau mai multă apă, și de aceea mai adaug puțină miere în apa, și o felie de lămâie pentru și mai multă energie.

Mierea de salcâm are un conținut scăzut de zahăr așa că nu trebuie să ne facem griji că ne vom îngrășa. Eu îi dau miere și băiețelului meu pentru că am citit că este foarte bună atât pentru imunitate, dar stimulează procesele creșterii.

Beneficii ale consumului de miere APIDAVA:

  • este bogată în vitamine (A,C,D. K) și minerale printre care :Potasiu, Fosfor, Calciu
  • este un puternic energizant natural
  • stimulează digestia
  • întărește imunitatea
  • în uz extern, calmează iritațiile pielii
  • folosită în mod constant, întârzie apariția menopauzei la femei
  • excelent înlocuitor al zahărului
  • ideală pentru copii, stimulează creșterea și imunitatea.
  • ajută la creșterea rezistenței organismului în timpul răcelii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *