Grigore

Grigore – Gornistul de Serviciu al Liberalilor

Gornistul de serviciu al liberalilor vâlceni în Consiliul Local al municipiului este, de departe, Grigore Crăciunescu. Consilier local cu mai multe mandate la activ, candidat la Primărie în 2016 din partea PNL ( căzut cu brio!), om de afaceri cu dever prin Dovali, Grigore este cel mai vocal membru al Consiliului, mai ales atunci când camerele de luat vederi sunt îndreptate asupra lui.

Îi place să se vadă la televizor! Vorbește mult, uneori fără rost, întotdeauna conform instrucțiunilor primite la partid, dar și conform convingerii proprii că datul din gură îl propulsează într-un alt mandat politic.

De regulă, Grig pricepe lucrurile, mai ales pe parte economică și poate să expună pertinent probleme în ședințe. Dar și când dă cu bâta în baltă… află tot orașul! La ultima ședință a Consiliului Local, Grigore i-a cerut primarului ca din ultimul împrumut făcut de Primărie să achiziționeze mașini și utilaje pentru curățenie în oraș.

Ori, orice împrumut pe care Primăria îl face la o bancă este cu destinație fixă, pe anumite proiecte, aprobate chiar de consilierii locali. Împrumutul însuși este aprobat de consilierii locali, cu proiectele aferente.

Deci, nu poți să ceri bani la bancă pentru a construi locuințe sociale și după ce ai luat banii te răzgândești și faci săli de sport. Nu, pentru că încalci Legea.

Zicea Grig să cumpere primarul o flotă de mașini ( flota se referă la vapoare, dl. consilier!), iar când se va organiza licitația pentru salubrizare, câștigătorul să ia și mașinile achiziționate de Primărie. Păi… poți să impui astfel de lucru unei firme care vine să-ți adune gunoiul din oraș ? Hmm… liberalii ăștia…

Nu cred că Grigore Crăciunescu nu cunoaște lucrurile prezentate mai sus. Mai degrabă a vrut să pară șmecher. Grigore Crăciunescu nu este un om prost! Deloc! De aceea, când vrea să facă pe prostul, îi iese de minune!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *