vremea-thailanda-august

Vremea în Thailanda în August

Vremea în Thailanda, în august, este caraterizată de ploi torențiale puternice și musoni, dar în nici un caz nu ar trebui să fie o problemă pentru a vă bucura de comorile acestei țari spectaculoase. În continuare vă vom spune ce sezon va fi în principalele orașe din Thailanda în timpul lunii august.

Vacanță în Thailanda în august

Vremea în Thailanda este împărțită în trei sezoane diferite (uscat, călduros și ploios), iar în fiecare dintre ele veți găsi o vreme plăcută cu temperaturi ridicate sau cu ploi torențiale și musoni. Ce sezon predomină în luna august în principalele destinații turistice din Thailanda?

Sezonul uscat – Nici un oras din Thailanda nu se află în sezonul uscat în luna august.

Sezonul fierbinte – Koh Samui, Koh Tao.

Sezonul ploios – Phuket, Bangkok, Krabi, Koh Lanta, Pattaya, Chiang Mai și Chiang Rai.

Zone cu vreme bună în Thailanda în luna august

Deși în luna august vremea în cea mai mare parte a țării este de obicei ploioasă, există unele zone cum ar fi insulele Koh Samui sau Koh Tao, situate în Golful Thailandei, unde clima va fi caracterizată de temperaturi ridicate în cele mai multe zile, și care sunt prezentate ca fiind una dintre cele mai bune destinații pentru a vă bucura de o vacanță în Thailanda în luna iulie.

  • Koh Tao
  • Koh Samui

Zonele de evitat în luna august

În luna august, ploile predomină în Thailanda și chiar dacă sunt puternice, tind să treacă destul de repede. Deși nu este cea mai bună lună pentru a vă bucura de plajele paradisiace, în august puteți vedea natura Thailandei la maximum. Unele dintre principalele orașe care vor fi în sezonul ploios în luna august vor fi, printre altele, Phuket, Bangkok, Krabi, Pattaya, Chiang Mai sau Chiang Rai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *